02/09/2019

El poble gaudeix d'un diumenge amb activitats familiars, musicals i esportives

El Petit Embassa't, Audiència I-Real o la festa holi, acullen una gran assistència de públic

 


Sant Quirze va continuar gaudint ahir de l'àmplia programació de la Festa Major. Des de primera hora la cursa popular va donar el tret de sortida a una jornada especialment variada i amb propostes per a tots els públics. Més de 540 persones van participar en la cursa, que en finalitzar a migdia obria pas a un dels actes més esperats: el Petit Embassa't. El parc de les Morisques es va omplir (fotografia que acompanya aquesta notícia) de gom a gom per escoltar "Lu Rois" i, molt especialment, El Pot Petit. Les famílies també van poder participar en tallers i espais per a la canalla.


La música també va acompanyar el matí, amb les sardanes de la Cobla Foment del Montgrí i els Corcs, amb grafiti en directe a càrrec de Werens a la plaça de la Vila.  No van faltar les 24 rumbes ballables a l'Estraperlo, entre altres propostes.


 Concurs d'entrepans i Festa Holi


La tarda s'obria pas amb una mostra dels entrepans més sans, originals, grans o bons que santquirzencs i santquirzenques són capaços de fer. Temàtiques de tota mena que gràcies a l'Associació de Comerciants, van fer possible el tradicional Concurs, amb premis molt interessants als establiments del poble. Un total de 25 inscrits, i centenars de persones disposades a tastar-los!


També a la tarda la Festa Holi omplia de colors el parc de les Morisques; més de 2.000 bosses de color es van enlairar per tenyir de festa aquest espai.


 Audiència I-Real


Un monarca entregat, Toni Albà, va omplir la plaça d'Anselm Clavé amb el seu espectacle "Audiència I-Real". El públic, en aquest cas en el paper de premsa, va poder preguntar l'actor tot allò que considerava... Humor i sàtira assegurats que van fer riure i reflexionar tothom.


Més música


Els concerts de Festa Major, tant de la Bella Quirze Band com de la Societat Coral Il.lustració Artística a la Patronal van acollir un gran nombre d'assistents, que van poder gaudir de l´ampli repertori de peces de les corals del poble. Una altra de les propostes locals també va omplir la rambla de Lluís Companys: l'Escenari SQV Músics.


Ja a la nit, la cantant Suu va posar un to especialment festiu i divertit als exteriors de Can Feliu, amb un discurs que donava veu a l'empoderament femení molt ben acollit entre el públic. A continuació, els "Seguirem. Tribut a Obrint Pas" van despendre molta energia i molta intensitat interpretant temes tan coneguts com "Camins" o "La vida sense tu".


Avui dilluns


Les activitats continuen aquest matí al parc de les Morisques si el temps ho respecta, amb propostes infantils. A la tarda, botifarrada popular i castell de focs, entre altres activitats. Consulteu la programació al blog de Festa Major, i els possibles canvis per imprevistos meteorològics a les xarxes. Podeu seguir i explicar la festa amb el hashtag #SQVdeFesta.


I recordeu, les fotografies de cada jornada les trobareu al flickr, i els vídeos, al nostre canal youtube. El de diumenge, el trobareu aquí.


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto