01/08/2019

Avís de tractament fitosanitari

Tot i que el producte que s’aplica és innocu, es recomana al veïnat tancar les finestres mentre duri el tractament

El servei municipal de Manteniment de l’Espai Públic durà a terme un tractament fitosanitari d’arbrat a diferents punts del municipi, durant els pròxims dies.


L’actuació comença divendres 2 d’agost, a partir de les 9 hores, amb l’aplicació del tractament a la surera del CEIP Onze de Setembre, a les alzines de la plaça Badabadoc, als til·lers de Vall Suau i Sant Quirze Jardí, i als tarongers del carrer de Pintor Vila Puig, avinguda de Pau Casals i carrers Moreneta i Barcelona. 


L'empresa encarregada de l’aplicació fitosanitària és Agricaldes, i el tractament previst és innocu per a la salut. Es tracta de sabó potàssic amb inhibidor de creixement, en el cas dels til·lers i tarongers per controlar les plagues de caparretes i pugó.
 
L’actuació de tractament fitosanitari continuarà dilluns 5 d’agost, als pins de la ronda Santa Julita que fan de pantalla sònica a l’autopista C-58. En aquest cas, l’empresa és Centroplag i el component és un insecticida i fungicida.
 
El veïnat de l’entorn, que ja ha estat prèviament avisat, cal que tingui en compte algunes mesures preventives, com ara tancar portes i finestres i no romandre a la zona del tractament quan aquest s’estigui aplicant.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto