08/04/2020

Els Serveis Econòmics informen sobre la suspensió de terminis i les preguntes més habituals referents als pagaments

La informació recull respostes a l'ajornament de tributs o la documentació de la carpeta ciutadana

L’Ajuntament de Sant Quirze, des del departament de Serveis Econòmics, ha recollit la informació referent a les preguntes més habituals que estan rebent aquests dies, en relació a la suspensió dels terminis del procediment administratiu i sobre el nou calendari fiscal. 


 
Recordem que l’Ajuntament va adoptar ara fa uns dies un paquet de mesures amb l’objectiu de contribuir a minimitzar l’impacte econòmic provocat per la crisi sanitària mundial. D’aquestes, es desprenia que no es requerirà el pagament de cap taxa o quota de cap servei que no s’estigui prestant. Tampoc no es giraran els rebuts de les activitats esportives ni escoles municipals i, finalment, pel que fa a l’àmbit tributari, s’ha modificat el calendari fiscal. Aquesta mesura implica l’ampliació dels terminis per presentar sol·licituds de bonificacions i exempcions de cada tribut.
 
En aquest sentit, les qüestions que generen més dubtes es relacionen amb les liquidacions o autoliquidacions, la consulta de la carpeta ciutadana, o el fraccionament i pagament de rebuts. Així, s’informa que els nous venciments es podran visualitzar a la carpeta ciutadana properament, i que els nous documents de pagament es poden descarregar al web municipal sense necessitat de desplaçar-se a l’Ajuntament, entre altres qüestions. 
 
En relació a la suspensió dels terminis sobre el procediment administratiu, es recull la tipologia dels procediments i la casuística de cada un d’ells. Trobareu el detall de les preguntes freqüents en els documents relacionats en aquesta notícia.
 
 

Preguntes freqüents procediments administratius

Preguntes freqüents Serveis Econòmics

Nou calendari fiscal 2020

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto