27/10/2021

Comença la campanya de vacunació contra la grip al Vallès Occidental

Es pretén arribar a les persones majors de 60 anys i les que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut


Els centres d’Atenció Primària de l’institut Català de la Salut al Vallès Occidental ja han començat a administrar la vacuna contra la grip. Aquest any, l’objectiu principal de la campanya de vacunació és arribar a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut. Podeu consultar a CanalSalut el detall dels grups poblacionals als quals es dirigeix la vacunació contra la grip.


Aquest any, la campanya inclou una novetat destacada: les persones que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 fa més de 6 mesos, i que tenen més de 70 anys, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la dosi de reforç contra la SARS-CoV-2. Així, amb la doble vacunació, es pretén protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció.
 
La tercera dosi de reforç contra la SARS-CoV2, fins ara, ja s’havia obert a les persones que viuen a les residències geriàtriques i a les immunodeprimides i, ara, s’obre a la població general de més de 70 anys.
 
On es duu a terme la vacunació?
Cada un dels equips d’atenció primària del territori han establert espais de vacunació en funció de les especificitats del seu centre i de la seva població. Així doncs, en alguns casos la vacunació es farà als CAP i, en altres, a punts externs i comunitaris (centres cívics, casals, espais municipals, etc.). 
 
A Sant Quirze del Vallès, es duu a terme al CAP:
 
Avinguda d'Egara, s/n
08192 - Sant Quirze del Vallès
93 721 41 80
Programació de visites: 93 728 44 44
capsantquirze.mn.ics@gencat.cat
 
 
Com es pot obtenir cita per a la vacunació contra la grip?
 
Totes les persones que formin part dels col·lectius de risc ja poden demanar cita a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat) o a través de La Meva Salut, a l’apartat “Cita”. 
 
També es pot demanar dia i hora a través de la central de trucades, des d’on es programa directament la cita, al telèfon 93 728 44 44. A més, com cada any, es podrà contactar directament amb el centre d’atenció primària corresponent.
 
 
 
 

 


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto