18/10/2018

L'Ajuntament de Sant Quirze, present a la Barcelona Industry Week

L'administració dóna a conèixer el projecte Open Industry 4.0, que al novembre augmentarà la seva activitat

L’Ajuntament de Sant Quirze està present aquests dies al Barcelona Industry Week, amb el projecte de la Comunitat virtual Open Industry 4.0. Els dies 16 17 i avui, 18 d’octubre i gràcies a un acord de col•laboració amb Fira Barcelona, es troba al pavelló 8 del Recinte de Montjuïc. 
La Barcelona Industry week és la fira més important de  tecnologia, Innovació, ciència i sostenibilitat, punts clau per a la transformació de la indústria a nivell global, una transformació que afecta a  tots els sectors i que té un impacte directe a les nostres vides: la 4ª Revolució Industrial.
 
La Comunitat virtual online Open Industry 4.0 és el punt de trobada de les empreses i els professionals de la indústria que són proveïdors o incorporen als seus processos productius la robòtica col•laborativa, les eines de simulació 3D, la integració de sistemes, l’internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat virtual i augmentada i el Big data. 
Open Industry està oberta tot l’any i les empreses hi poden participar amb un estand o com a visitants,
 
Durant els dies 20, 21 i 22 de novembre d’enguany l’Open Industry 4.0 augmentarà la seva activitat i amb ella la visibilitat dels productes i serveis a través de xats interactius. Els beneficis per a les empreses que participen de la comunitat, actualment un total de 98, són aconseguir contactes de qualitat i possibles projectes, notorietat gràcies a les xarxes socials i als mitjans especialitzats i coneixement al poder accedir a les tendències i els productes del sector entre els gairebé 100 expositors, a més de poder accedir a webbinars amb informació de les 9 tecnologies punteres d’indústria 4.0
 
L’Open Industry 4.0 és un projecte supramunicipal compartir amb els ajuntaments de Barberà del Vallès, Sabadell, Terrassa, Rubí i Montcada i Reixac. Per a més informació: www.openindustry40.com
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto