18/05/2022

Gran oferta de Casals d’estiu al municipi

Les escoles i entitats proposen múltiples opcions perquè els infants gaudeixin del temps de lleure

Les escoles i entitats esportives ja tenen tot apunt per acollir els infants aquest estiu. Cadascú ha preparat el seu Casal, amb propostes per a tots els interessos i un objectiu comú: combatre l’avorriment i la calor de la manera més divertida!


Casals a les escoles
 
Totes les escoles del municipi ofereixen casals enguany. El Turonet aposta per l’”English Summer Fun”, amb el lema “Be Curious” i la voluntat de fomentar la curiositat, descobrint, investigant i examinant gairebé tot. Hi haurà dos torns, que abarcaran del 27 de juny fins al 8 de juliol, amb serveis d’acollida. Més informació a afaturonet@gmail.com.
 
L’escola Pilarín Bayés arriba aquest estiu amb “INDRA i el llibre de les fórmules màgiques”, de la mà de “Campos Estela” que porta 50 anys treballant per a les escoles. La proposta de lleure del centre es basa en un viatge per l’espai i el temps, fins a l’Índia! Un estiu ple d’activitats per treballar les emocions. El Casal serà del 27 de juny al 29 de juliol, amb diferents horaris, preus i descomptes. Trobareu el formulari, aquí.
 
L’escola Taula Rodona presenta enguany el “Baxajaun”, amb un centre temàtic basat en la història d’un personatge viu al bosc: Baxajaun. Es tracta d’una proposta molt dinàmica, amb sortides matinals, tallers, aigua i piscina... Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a: joanestevecasablancas@gmail.com.
 
Casal Kai és el nom de la proposta de l’Onze de Setembre, amb gimcanes i activitats, balls i música; excursions i piscina. Fins i tot faran acampada nocturna! Informeu-vos-en al detall a: casal11desetembre@mev.cat. Aquesta opció ofereix Casal fins al 29 de juliol.
 
Qui també ofereix Casal és l’escola Purificació Salas, amb dos torns, un del 7 al 22 de juny, amb jornada intensiva, de 15.45 a 18.15h; i l’altre del 23 al 29 de juliol, del 23 de juny al 29 de juliol, de 7.30 a 17 hores. Una alternativa diferent que pot entusiasmar a tota la família. Podeu aconseguir més informació a: juntapurisalas@gmail.com.
 
Finalment, cal remarcar que el Lola Anglada també farà un casal, del 27 de juny al 29 de juliol, en horari de 8 a 17 hores. 
 
Campus esportius
 
Les entitats esportives de Sant Quirze també ofereixen campus d’estiu durant el juliol. És el cas del Futbol Club Sant Quirze, el Sant Quirze Bàsquet Club, el Club Futbol Sala Mussols Sant Quirze, l’Handbol Sant Quirze i el Club Voleibol Sant Quirze. També hi ha oferta a Les Fonts amb l’Atlètic Sant Joan en futbol sala a la pista coberta i l’UD Les Fonts, que organitzarà el seu campus de futbol al veí camp de Terrassa, però amb sortides a la piscina de Les Fonts.
 
Finalment, Inacua oferirà Casal Esportiu, com la resta d’entitats esportives fins al 29 de juliol.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto