05/11/2018

Els contenidors per a les restes vegetals ja s’han instal•lat a la via pública

Des d’avui els podreu trobar en diferents ubicacions del poble

Les restes vegetals ja es poden abocar als contenidors que s’han habilitat des d’avui a la via pública.  Els dipòsits estan ubicats a diferents punts del municipi.  L’Ajuntament els ha instal•lat per tal de facilitar la recollida d’esporga d’arbrat i arbustos i la retirada d’arbres de Nadal. També s’hi poden dipositar branques que hagin servit per a la decoració nadalenca. Tant els arbres com les branques han d’estar nets d’elements ornamentals.


Els contenidors es troben en els següents punts:
Passeig del Ferrocarril 
C. Avets amb c. dels Pins 
Passeig de Can Barra amb c. del Prat 
Rda. d’Arrahona amb av. de Can Pallàs. 
Camí de Can Corbera amb Verge de Montserrat.
 
Recordem que la recollida de restes vegetals es fa també habitualment a la Deixalleria Municipal. Per aquest motiu, si trobeu els contenidors plens, malgrat que les buidades són freqüents, podeu portar les restes a la deixalleria, al c. Menorca s/n., o bé a la deixalleria de Can Casanovas, a la crt. de Gràcia a Manresa, km23.
L’objectiu de la recollida diferenciada de les restes vegetals és reduir els abocaments d’aquest material a la fracció resta, i d’aquesta manera poder reciclar les restes vegetals en una planta de compostatge, juntament amb la fracció orgànica. 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto