Català  |  Contacte

Home | Pacte Educatiu Sant Quirze | CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE JOGUINES I LLIBRES DE SEGONA MÀ

CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE JOGUINES I LLIBRES DE SEGONA MÀ

Cooperació

Entitat organitzadora MESA DE COOPERACIÓ
Descripció de l'activitat

L’última setmana d’octubre, tots els centres educatius rebran un comunicat sobre la campanya, perquè el facin extensiu a mares i pares. La campanya de recollida, que pretén incorporar la reflexió sobre la igualtat de gènere, s’iniciarà el dilluns 3 de novembre i finalitzarà el dimecres 19 de novembre. El centre escolar haurà de disposar de caixes i d'un espai específic per efectuar la recollida de joguines. L'Ajuntament facilitarà un cartell per col·locar a la caixa. Entre el dijous 20 i el divendres 21 de novembre voluntaris d'ONGs del municipi passaran a recollir el material pels centres educatius. L'Ajuntament haurà acordat prèviament amb cada centre quins voluntaris hi aniran i l'horari de recollida.

Objectius de l'activitat - Sensibilitzar i conscienciar a l’alumnat en els valors del consum responsable i la sostenibilitat.
- Fomentar el reciclatge, entès com el reaprofitament d’elements que es troben en bones condicions i que si bé ja no són d’utilitat per al seu propietari, ho poden ser per a una altra persona.
- Contribuir a canviar consciències i hàbits de consum.
- Reflexionar per trencar amb estereotips, convencionalismes i prejudicis sexistes i per ajudar a créixer amb els valors del respecte per la diversitat.
Públic al que va dirigit Famílies amb fills i filles
Lloc Centre Escolar
Data d'inici de l'activitat 03/11/2014
Data de fi de l'activitat 19/11/2014
Observacions sobre l'horari Dins del marc de la Setmana Solidària que es celebra la tercera setmana de novembre. El centre escolar pot escollir començar la campanya de recollida el 10 de novembre i finalitzar-la el 19 de novembre.
Data d'inici de les inscripcions 02/09/2014
Data de fi de les inscripcions 31/10/2014
Responsable de l'activitat Marta Fernández
Forma d'inscripció Mitjançant correu electrònic a marta.fernandez@santquirzevalles.cat
Telèfon de contacte 93 721 68 00 (ext. 5227)
Correu electrònic marta.fernandez@santquirzevalles.cat