Català  |  Contacte

Home | Pacte Educatiu Sant Quirze | GPS A UN FUTUR MILLOR

GPS A UN FUTUR MILLOR

Entitat organitzadora ESCOLA D'ADULTS
Descripció de l'activitat

Un taller per a CFGM i un altre per a CFGS amb el títol: I després de la preparació per a cicles formatius què? En els tallers s’orienta sobre els reptes i oportunitats existents en el mercat laboral, en l’educació i en la situació personal dels i de les participants, i sobre què fer per prendre la millor decisió possible sobre el cicle formatiu a fer quan passin la prova d’accés. Assessorament individual i acompanyament a l’alumnat que ho vulgui.

Objectius de l'activitat El GPS a un futur millor és un programa integral d’orientació acadèmica i professional que ofereix informació, assessorament, acompanyament i formació. Treballa per a que els i les participants en el programa aconsegueixin una ocupació satisfactòria, sostenible i socialment justa.
Aquest projecte el porta a terme l'ASSOCIACIÓ FEM PEDAGOGIA, subvencionada per la Diputació de Barcelona. fempedagogia@gmail.com
Públic al que va dirigit Alumnat de PPACFGM i SUPERIOR
Assistents màxims 25
Lloc Centre Escolar
Data d'inici de l'activitat 01/10/2014
Data de fi de l'activitat 19/12/2014
Observacions sobre l'horari Durant el primer trimestre de curs es realitzarà un o dos tallers dins de la franja horària de 18 a 21h.
Data d'inici de les inscripcions 25/09/2014
Data de fi de les inscripcions 01/10/2014
Responsable de l'activitat YOLANDA CORRAL CHÉRCOLES
Forma d'inscripció Interna del centre
Telèfon de contacte 937215980
Correu electrònic yolanda.corral@santquirzevalles.cat