Català  |  Contacte

TARDES JOVE

Escola d'Adults

Entitat organitzadora Ajuntament Sant Quirze del Vallès
Descripció de l'activitat

Les tardes joves són activitats, tallers, espectacles organitzats amb la intenció de crear espais de reflexió i dinamització des de l’educació no formal, en un ambient relaxat i distés. En aquest sentit i lligat amb l’optimització dels recursos, es proposen activitats diverses passant per xerrades obertes, a tallers específics, etc. tot aprofitant els diferents convenis establerts amb les diferents administracions públiques, a través d’entitats especialitzades en l’oferta d’aquest tipus de propostes o fent-se càrrec els mateixos professionals de l’Espai Canya Jove o joves vinculats amb aquests amb determinats perfils especialitzats. A diferència d’altres tallers, aquest projecte mensual, està caracteritzat per oferir propostes amb “contingut” (no simplement de caire lúdic) majoritàriament emmarcats dins de campanyes específiques. Entenem que cal proporcionar als i les joves i adolescents els referents municipals claus, que puguin proporcionar-los assessorament, informació o senzillament acompanyament en les seves necessitats i situacions pròpies de la seva etapa vital: salut, planificació familiar, treball, relacions, etc.

Objectius de l'activitat - Proporcionar a les persones joves i adolescents els referents claus (municipals o externs) que puguin proporcionar-los assessorament, informació o senzillament acompanyament en les seves necessitats i situacions pròpies de la seva etapa vital: salut, treball, itineraris acadèmics, relacions entre iguals, resolució de conflictes,...

- Proporcionar un espai jove per a l’intercanvi i reflexió sobre temàtiques que preocupen als i les joves i adolescents o que des del Servei de Joventut creiem que s’ha de treballar.

- Establir ponts i referents claus per al correcte desenvolupament dels i les adolescents i joves, especialment referits a l’àmbit de la salut, de l’educació en tots els seus àmbits (per la pau, formatives, no formals...), mobilitat, les relacions paterno-filials o entre iguals, etc.

- Intentar fugir dels formats adoctrinadors i encarir els temes a treballar a través de propostes creatives i originals i sobretot participatives.
Públic al que va dirigit Depén de la proposta. Adolescents i joves
Lloc Centre Cívic Masia Can Feliu
Data d'inici de l'activitat 01/09/2014
Data de fi de l'activitat 31/07/2015
Observacions sobre l'horari Bàsicament de tarda
Responsable de l'activitat Vivian Oliver / Ruth Claramunt
Forma d'inscripció PRESENCIALMENT: Centre Cívic Can Feliu. C/ Eduard Toldrà s/n . 08192 Sant Quirze del Vallès TELEFÒNICAMENT: Tel 937 216 800 ext 5600 TELEMÀTICAMENT: canyajove@santquirzevalles.cat
Telèfon de contacte 93 721 68 00 (ext. 5600 / 5226)
Correu electrònic espaicanyajove@santquirzevalles.cat