Castellano  |  Contacte

Home | Notícies | L’escola Onze de Setembre amplia l’oferta educativa amb una nova línia de P3

L’escola Onze de Setembre amplia l’oferta educativa amb una nova línia de P3

17/05/2016

La demanda d'escolarització al municipi queda coberta amb aquesta mesura

El departament d’Ensenyament ha aprovat finalment l’obertura d’una segona línia de P3 a l’escola Onze de Setembre per cobrir tota la demanda de sol•licituds d’escolarització al municipi. Així ho va comunicar oficialment la inspectora territorial del departament, Rosa Maria Santasusana, a la reunió de la Comissió de Garanties d’Admissió per la matriculació del curs 2016-2017,celebrada el passat 13 de maig.

L’oferta inicial del departament d’Ensenyament al nucli de Sant Quirze del Vallès va ser de 175 places de P3, tot i que la demanda realitzada ha estat de 184 places. L’escola Onze de Setembre, concretament, oferia 25 places  tot i que s’han preinscrit 36 alumnes. En aquest sentit, l’Ajuntament i la comunitat educativa va instar a la Generalitat a ampliar l’oferta de places d’aquest centre en una aula més de P3.

La notícia ha estat molt ben rebuda per les direccions dels centres educatius, per les ampes, i pel propi Ajuntament ja que amb aquesta mesura queda coberta tota la demanda d’escolarització a Sant Quirze del Vallès.