Castellano  |  Contacte

Home | Notícies | L'esport escolar aplegarà a Sant Quirze més de 700 jugadors a les 12 hores de minihandbol

L'esport escolar aplegarà a Sant Quirze més de 700 jugadors a les 12 hores de minihandbol

29/04/2011

Els partits es jugaran a les escoles Purificació Salas, Taula Rodona i Turonet

 Prop de 700 jugadors d’handbol de 73 clubs diferents repartits per tot Catalunya arribaran a Sant Quirze aquest diumenge per jugar la dissetena edició de les 12 Hores de Minihandbol. Aquest esdeveniment esportiu adreçat a les categories de brebenjamí, benjamí masculí, aleví masculí i aleví femení és una cita de referència organitzada pel Club d’Handbol Sant Quirze que es juga entre les 9 del matí i les 9 de la nit. 


 
A més de l’elevada participació, aquesta dissetena edició de les 12 Hores de Minihandbol compta com a al•licient amb la visita de TV3, que ha confirmat la seva presència per gravar-ne un reportatge. A més, l’esdeveniment d’enguany coincideix amb l’any de Sabadell com a ciutat HandboliCat, en el marc d’un programa de la Federació Catalana d’Handbol per promocionar l’esport i reconèixer la tasca de clubs i ajuntaments. El coordinador d’activitats de promoció del Club d’Handbol Sant Quirze, JOAN MONSALVES, destaca que les expectatives d’aquesta edició de les 12 Hores són especialment elevades. 
Tall difusió   
En aquest sentit, les 12 Hores de Minihandbol són un esdeveniment esportiu que porta tot l’any marcat a l’agenda del Club d’Handbol de Sant Quirze per tal de tenir a punt les infraestructures necessàries. Per albergar els partits, s’han habilitat un total de 10 pistes repartides entre el Poliesportiu Municipal i les escoles Purificació Salas Xandri, Taula Rodona i El Turonet.