Castellano  |  Contacte

Home | Notícies | L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès presenta la nova Escola Municipal de Música

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès presenta la nova Escola Municipal de Música

11/07/2012

El Centre d’Educació Musical SL dóna a conèixer el seu projecte educatiu

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va presentar públicament ahir la nova Escola Municipal de Música. El Centre d’Educació Musical SL es va donar a conèixer ahir al celler de Can Barra, com a projecte guanyador en el concurs d’adjudicació.


Abans de la presentació pública, l’alcaldessa, acompanyada del tinent d’Alcaldia de Serveis Personals i regidor d’Educació, Edel Balboa, el tinent d’Alcaldia de Seguretat Ciutadana, Jaume Cols i la regidora de Serveis Interns, Igualtat i Cooperació, Sílvia Peralta, van visitar les instal•lacions de l’equipament que de nou, esdevindrà la nova Escola Municipal de Música, tot fent el lliurament de claus.
Més de 300 persones van assistir a la sessió explicativa del projecte, basat en l’experiència adquirida en la gestió i direcció del Centre d’Educació Musical de Terrassa. 
El CEM aposta per una escola viva, oberta i implicada al municipi. Entre els seus objectius, l’empresa es proposa esdevenir una escola sostenible, que asseguri la continuïtat de l’educació musical dels seus alumnes per al futur i que tingui en compte la diversitat d’interessos, necessitats i capacitats. Alhora, aposta per una escola oberta a tot tipus de música, des de la tradicional, a la moderna, passant per la clàssica, l’antiga i el teatre musical, així com basada en la combinació de classes col•lectives i individuals i la personalització.
La nova concessionària estableix també nous preus, en funció de l’oferta-demanda i de les necessitats del servei i sense tenir en compte les subvencions de la Generalitat. En cas que la Generalitat apliqués finalment les subvencions, aquestes repercutirien directament en forma de beca a l’alumnat. Els preus es poden consultar al web d’educació: www.santquirzevalles.cat/escolademusica
Antecendents CEM
El CEM va néixer a Terrassa fa trenta anys per cobrir un buit existent aleshores, en referència a l’evolució del concepte d’Escola de Música i Conservatori. L’any 1980, el CEM va aportar un nou estil pedagògic i musical d’escola de música, basat en l’obertura de l’Escola a la societat i al seu entorn, que ha estat un referent en l’educació musical del país. Trobareu més informació de l’empresa a: www.cem.cat.
Podeu veure també la presentació que es va projectar durant l'acte descarregant-vos el següent document:
>Presentació Escola Municipal de Música Can Barra