Català  |  Contacte

Home | Notícies | L'escola El Turonet celebra la Setmana de la Química

L'escola El Turonet celebra la Setmana de la Química

04/11/2011

La iniciativa respon a la proclamació del 2011 com a Any internacional de la química

L'any 2011 ha estat proclamat l'any Internacional de la Química.  Per aquest motiu, durant la setmana del 7 al 11 de novembre a l'escola El Turonet es faran activitats relacionades amb aquest tema que, a més és l'Eix transversal durant el curs. 
Entre d'altres, el programa d'aquesta Setmana de la Quimica al Turonet inclou tallers d'observació i experimentació, i activitats que faran que els alumnes puguin veure com intervé la química en el nostre dia a dia i en el nostre futur. 
La iniciativa compta amb la col·laboració de pares i mares químics, que oferiran xerrades i experiments a l'escola. Tots els nivells faran un treball a fons d'aquest tema relacionant-lo amb totes les àrees. 
El projecte també incorpora sortides diverses al  Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de Terrassa i  a l'exposició "Tot és química". L'alumnat participarà també al "Global Experiment, l'aigua una solució química", que tindrà lloc el proper 8 de novembre a la Pedrera de Barcelona.  Aquest, és un experiment que es fa a tot el món a la vegada analitzant l'aigua.
La cloenda d'aquesta setmana cultural tindrà lloc el proper 11 de novembre a la Patronal amb l'espectacle Reacciona amb la química del grup Experimentalia. Podeu seguir totes les activitats al web de l'escola: 
 http://www.xtec.cat/ceipelturonet