Català  |  Contacte

Home | Notícies | El servei Minuts Menuts es podrà gaudir els dimarts enlloc dels dissabtes

El servei Minuts Menuts es podrà gaudir els dimarts enlloc dels dissabtes

23/09/2011

El canvi cobrirà millor les necessitats de les persones usuàries

 El Servei Minuts Menuts s’ha tornat a engegar, després de les vacances d’estiu, el dimarts 6 de setembre. Per tal d’intentar adaptar-se a les necessitats de la majoria de famílies que fan ús del servei,  s’ha fet un canvi en els dies d’atenció, i en comptes d’obrir els dissabtes s’obrirà els dimarts. Els horaris i dies d’atenció a partir d’ara són els següents: dilluns, dimarts i dijous de 17h a 20h. 


“Minuts Menuts” es dirigeix a totes les famílies empadronades al municipi amb infants de 4 mesos a 3 anys a càrrec.  El servei disposa de 10 places i l’infant podrà romandre-hi un màxim de 3 hores continuades i dos dies a la setmana.
La tarifa és d’1 euro per hora d’estada, que s’ha d’abonar en el moment de recollida de l’infant.
Cal portar documentació específica i també tot el que calgui per tenir cura de l’infant, com ara bolquers o farinetes, si escau.
El servei es presta a l’Escola Bressol Municipal El Patufet. El telèfon del servei és el 670.91.87.51. Per a més informació, contacteu amb el Servei de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Quirze, al telèfon 93.721.68.00.
Aquest és un servei promogut per les unitats d'Educació i Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Quirze i està emmarcat dins de les mesures relacionades amb les polítiques dels Nous Usos del Temps oferint a les famílies un servei de guarda per als fills i filles de 4 mesos a 3 anys fora de l’horari escolar.