Inici / Participació i transparència / L'opinió dels grups municipals

L'opinió dels grups municipals

<< Tornar als Grups Municipals

Grup Municipal Junts per SQV-ERC-AMe-mail: info@juntspersantquirze.cat
web: http://www.juntspersantquirze.cat

14/10/2018 - Grup Municipal Junts per SQV-ERC-AM

Fent Sant Quirze, fem República

L’afirmació amb la que titulem aquest text es troba en l’ADN de Junts. Convençudes que la República és el futur imminent i inevitable vist el mandat del poble, considerem bàsic construir-la des dels municipis. atès que l'Ajuntament és l’administració més propera a la persona, la més immediata i accessible, i per tant, la més sensible i la que més ha de vetllar pel veïnat, sent alhora la que més coneix la realitat, el teixit social, associatiu i empresarial del territori i les seves circumstàncies.


I com es fa República des de Sant Quirze ? Oriol Junqueras va escriure: «el pensament republicà gira al voltant d’una societat organitzada segons els valors de la llibertat, de la justícia i de la comunitat d’interessos. D’aquesta manera, l’ètica dels ciutadans és fonamental per a la mateixa existència de la República. Les persones han d’entendre que el propi interès forma part del bé comú.»


Per això, volem seguir fent camí amb el capital humà que tenim al poble: persones cíviques i empoderades, amb potencial i propostes raonades , visió crítica i esperit constructiu. Cal seguir treballant amb una idea d’esquerres al servei de Sant Quirze, i ara arriba el moment de tornar a parlar-ne, com hem fet les trobades obertes per retre comptes de l’acció municipal aquests darrers anys. Per aquest motiu, farem dues assemblees obertes a tothom qui vulgui assistir per aportar idees, fer crítica i enfocar el futur. Aquestes reunions seran el dimarts 23 d’octubre i el dijous 22 de novembre, en ambdós casos a un quart de nou del vespre a la casa Vila Puig (carrer Pintor Vila Puig 45). Perquè seguir treballant per Sant Quirze entre totes és, també, fer-ho per la República i per un futur millor. Us hi esperem i us convidem a participar.


 Veure més articles...
app.santquirzevalles.cat
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto